Informatie

Casa La Solandra, een villa gebouwd in Spaanse fincastijl, ligt aan de berg Montgó in het plaatsje Jávea op slechts 5 minuten van het strand, de haven en het pittoreske vissersdorp Jávea. Een zalige plek waar u helemaal tot rust zult komen. La Solandra is een echt familiehuis dat voorziet in alle behoeften.

Het huis ligt in het midden van een terrein van 2.000 m2, is volledig omheind en biedt u maximale privacy, voldoende speelruimte voor kinderen en heerlijke relaxplekken. Er is ruime parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 2 met een badkamer en suite en 1 met een separate badkamer. De slaapkamers zijn alle voorzien van 2-persoonsbedden en airco. De keuken is ruim en voorzien van alle apparatuur. In de bijkeuken staat een wasmachine en droger. De huiskamer is comfortabel ingericht, met TV/Wifi en heeft een houtkachel.

Typisch voor veel fincas is de naya, een overdekte veranda. Een prima plek waar je kunt gaan zitten als het wat afkoelt of gewoon even niet in de zon wilt zitten. Alles bevindt zich op de begane grond, er is geen verdieping. Wel zijn er in huis en naar het huis toe een aantal treden door niveauverschil.

Rondom het huis zijn meerdere zitplekken gecreëerd om samen te eten of te genieten. Uiteraard ontbreekt een BBQ niet in deze setting. Bij het grote zwembad staan ligbedden en zonnestoelen en is er een buitendouche. Langs het zwembad is een afgeschermde bodega met banken, heerlijk om van de siësta te genieten. Ook zijn er diverse hangmatten en zitzakken. De groene tuin biedt meerdere natuurlijke schaduwplekken door palmen of pinos. Vanuit het zwembad en het terras bij de keuken kijkt u uit op de Montgó.

U wordt ontvangen door onze (Nederlandse) gastheer die u wegwijs zal maken in het huis en die u bij eventuele vragen kunt contacten. Hij zal ook weer aanwezig zijn bij uw vertrek. Het zwembad wordt wekelijks onderhouden, het onderhoudsteam zal zich altijd vooraf melden voordat zij het terrein opkomen.

Vanaf dit seizoen bieden wij La Solandra voor verhuur aan. Wij gaan er vanuit dat u er net zo van zult genieten zoals wij dat ook nog steeds doen.

De woning wordt per week verhuurd, de gebruikelijke wisseldag is zaterdag. La Solandra wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren of groepen of gezelschappen van personen onder de 25 jaar. Huisdieren niet toegestaan.

Informatie over de omgeving

Klik door om naar de informatie pagina over de omgeving te gaan.

Prijzen

Huurprijzen seizoen 2020 (prijzen per week, wisseldag op zaterdag)

18-04 t/m 08-05         € 1.500,–

09-05 t/m 12-06         € 1.750,–

13-06 t/m 26-06         € 2.000,–

27-06 t/m 04-09         € 2.250,–              

05-09 t/m 09-10         € 1.750,–